AMERIKÁBAN KÉSZÍTETT ÚJ LEMEZT ÉS FORGATOTT ÚJ VIDEÓ KLIPET A NYUGHATATLAN

Megjelent a zenekar hatodik lemeze Restless címmel. Az albumon tizenegy angol nyelvű saját szerzemény található. A hanganyagot a texasi Rosewood stúdióban fejezték be, ahol olyan előadók dolgoztak, mint Tracy Byrd American Music Award díjas előadó, és ahol számos platina lemez született, valamint munkáik között Grammy-díjas projektek szerepelnek. Az album CD és mp3 formátumban is rendelhető! 

Az új lemez mellé elkészült az első videó klip is, amit Texas mellett Johnny Cash szülővárosában, gyermekkori otthonába az Arkansas állambeli Dyessban, valamint Memphisben és Nashvillben forgattak. 

A NYUGHATATLAN ZENEKAR FŐDÍJAT NYERT (Marshal, Texas)

Tizedik alkalommal rendezték meg a napokban a Texas állambeli Marshallban a The Texas Sounds Country Music fesztivált. A találkozón – melyen 14 nemzetből közel 20 előadó képviseltette magát – a Nyughatatlan vezetője, Kovács Kornél elhozta az év hangszerese díjat, megnyerték az év zenekara díjat, és a fődíjat is a zenekar érdemelte ki.


Link: https://www.rockstar.hu/hirek/a-magyar-zaszlo-is-lobogott-a-marshall-memorial-city-hallnal-a-nyughatatlan-zenekar-fodijat-nyert

A NYUGHATATLAN AMERIKÁBAN FEJEZI BE ÚJ ALBUMÁT (Rosewood Stúdió, Tyler)

Örömmel jelentjük be, hogy Amerikában a Rosewood Studios-ban fejezzük be a hatodik lemezünket! 🇺🇸
Az albumra 11 angol nyelvű saját szerzemény fog felkerülni. Több mint két éve dolgozunk együtt Chezan Andrei dalszövegíró-zeneszerzővel, akinek az odaadó munkájáért nagyon hálásak vagyunk! Nagy megtiszteltetés a zenekarnak, hogy a country zene hazájában fejezhetjük be az új lemezünk munkálatait egy olyan stúdióban, ahol Grammy és Dove díjas előadók dolgoztak. Október 12-én érkezünk Dallasba. A koncertek és a stúdiózás után Memphisbe majd Nashvillbe utazunk!